Autoverhuur op de luchthaven van Hangzhou

Een brede selectie van automodellen is beschikbaar, met kortingen op lange termijn verhuur en een beleid dat gratis annulering toestaat.

Snelle feiten over autoverhuur op Hangzhou Airport

Invoering

Plant u een reis naar Hangzhou in China? Wil je de prachtige stad comfortabel en gemakkelijk verkennen? Welnu, het huren van een auto bij aankomst op de luchthaven van Hangzhou is de perfecte oplossing! Hier zijn enkele korte feiten over autoverhuurfaciliteiten op de luchthaven van Hangzhou.

Autoverhuurbedrijven

 • Een van de meest populaire autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Hangzhou is Avis. U kunt hier hun website bezoeken om hun aanbod te bekijken.
 • Een ander bekend autoverhuurbedrijf is Hertz. Voor meer informatie over hun diensten en prijzen kunt u hier hun website bezoeken.
 • Wij raden ons eigen bedrijf, Bookingcar.nl, ten zeerste aan voor het vergelijken van aanbiedingen van alle autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Hangzhou. Onze website hier is uw centrale bestemming voor het vinden van de beste deals en het maken van probleemloze boekingen.

Locatie en beschikbaarheid

Autoverhuurbalies zijn handig te vinden op de luchthaven van Hangzhou. Bij aankomst kunt u de balies gemakkelijk vinden door de borden te volgen. De meeste grote autoverhuurbedrijven zijn aanwezig op de luchthaven en zorgen voor een breed scala aan voertuigopties om uit te kiezen.

Vereisten en betaling

Om een ​​auto te huren op de luchthaven van Hangzhou, moet u een geldig rijbewijs en een creditcard op naam van de hoofdbestuurder overleggen. Het is belangrijk op te merken dat naast uw reguliere rijbewijs ook een internationaal rijbewijs vereist kan zijn. Wat de betaling betreft, accepteren de meeste autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Hangzhou creditcards en contant geld. Het wordt echter altijd aanbevolen om bij het specifieke bedrijf na te gaan wat de betaalmethode van uw voorkeur is.

Extra informatie

Houd bij het huren van een auto rekening met de volgende essentiële details:
 • De minimumleeftijd voor het huren van een auto op de luchthaven van Hangzhou is doorgaans 21 jaar, maar kan variëren afhankelijk van het verhuurbedrijf.
 • Het is raadzaam om uw auto vooraf te reserveren om het voertuig van uw keuze veilig te stellen en teleurstellingen op het laatste moment te voorkomen.
 • Houd rekening met het brandstofbeleid van het verhuurbedrijf. Sommige bedrijven zorgen voor een volle tank bij het ophalen en verwachten een volle tank teruggave, terwijl andere bedrijven de brandstof apart in rekening brengen.
Geniet van uw reis in Hangzhou door een auto te huren op de luchthaven. Met talloze beschikbare autoverhuuropties kan Bookingcar.nl u helpen de beste deals te vinden en uw ervaring plezierig en stressvrij te maken!
Wat zijn de populairste voertuigkeuzes op de luchthaven van Hangzhou?

Ontdek de toekomst met elektrische autoverhuur op Hangzhou Airport

Omarm milieuvriendelijk reizen met elektrische auto's

Nu duurzaamheid een wereldwijde prioriteit wordt, loopt Hangzhou Airport voorop door elektrische autoverhuurdiensten aan te bieden aan milieubewuste reizigers. Met als doel de CO2-uitstoot te verminderen en schone transportopties te bevorderen, effent dit initiatief de weg voor een groenere toekomst.

Laat je innerlijke ontdekkingsreiziger los

Stel je voor dat je een roadtrip maakt door de betoverende landschappen van China, wetende dat je een minimale ecologische voetafdruk achterlaat. Met elektrische autoverhuur kunt u Hangzhou en daarbuiten verkennen, zodat u naar bestemmingen kunt gaan terwijl u rekening houdt met de planeet.

Kosteneffectieve huuropties

Bezorgd over de dagelijkse huurkosten? Wees niet bang! Hangzhou Airport biedt een scala aan populaire elektrische automodellen tegen zakvriendelijke prijzen. Hier zijn voorbeelden van dagelijkse huurkosten voor enkele van de meest gewilde modellen:

 • Nissan Leaf - Ervaar het toppunt van innovatie op het gebied van elektrische voertuigen voor slechts $ 40 per dag .
 • Tesla Model S - Ervaar de luxe en kracht van een Model S en bescherm tegelijkertijd het milieu voor ongeveer $ 150 per dag .
 • BMW i3 - Duik in de naadloze combinatie van slim design en duurzaamheid voor slechts $ 60 per dag .

Deze prijzen zijn niet alleen concurrerend, maar weerspiegelen ook de opmerkelijke technologie en efficiëntie die elektrische auto’s bieden.

Eindeloze voordelen van elektrische autoverhuur

Door te kiezen voor elektrische autoverhuur op Hangzhou Airport profiteert u van tal van voordelen. Elektrische auto’s verminderen niet alleen de CO2-uitstoot en de luchtvervuiling, maar minimaliseren ook de geluidsoverlast, waardoor een vredige en serene reis ontstaat. Bovendien maken de eenvoud van het opladen van elektrische auto’s en de lage onderhoudskosten ze een aantrekkelijke optie voor reizigers.

Kortom, de elektrische autoverhuurservice van Hangzhou Airport is niets minder dan een game-changer. Het stelt reizigers in staat de schoonheid van Hangzhou te omarmen en tegelijkertijd hun impact op het milieu bewust te verminderen. U kunt nu aan een spannend avontuur beginnen, tot rust komen in het comfort van luxe elektrische auto's en onvergetelijke herinneringen creëren, terwijl u vriendelijk bent voor de natuur.

U kunt een elektrische auto huren op de luchthaven van Hangzhou

BMW i3

BMW i3

Automatische transmissie

 • Zonder waarborg
 • voor 4 inzittenden
 • Gratis annuleren
45€
360€ voor 8 dagen

verzekering

onmiddellijke bevestiging

Renault Zoe

Renault Zoe

Automatische transmissie

 • Zonder waarborg
 • voor 4 inzittenden
 • Gratis annuleren
35€
280€ voor 8 dagen

onmiddellijke bevestiging

Tesla Model X

Tesla Model X

Automatische transmissie

 • Zonder waarborg
 • voor 5 inzittenden
 • Gratis annuleren
70€
560€ voor 8 dagen

verzekering

Tesla Model S

Tesla Model S

Automatische transmissie

 • Zonder waarborg
 • voor 5 inzittenden
 • Gratis annuleren
90€
720€ voor 8 dagen
Audi-E-tron

Audi-E-tron

Automatische transmissie

 • Zonder waarborg
 • voor 4 inzittenden
 • Gratis annuleren
67€
536€ voor 8 dagen
Hyundai Ioniq

Hyundai Ioniq

Automatische transmissie

 • Zonder waarborg
 • voor 5 inzittenden
 • Gratis annuleren
80€
640€ voor 8 dagen

Onze voordelen

support

24/7 Ondersteuning

24/7 Ondersteuning in alle populaire talen

edit

Gratis annuleren

U kunt de bestelling binnen 48 uur wijzigen of annuleren

wallet

Geen commissie

Geen verborgen kosten en extra commissies

Seizoensgebonden trends beïnvloeden prijsschommelingen

322€
272€
222€
172€
122€
72€
22€
0$
Jan
154€
Feb
133€
Maart
154€
April
189€
Mei
224€
Juni
245€
Juli
287€
Aug
322€
Sep
224€
Okt
224€
Nov
154€
Dec
245€

Gemiddelde prijs voor 7 dagen huur

Klantgetuigschriften: Echte feedback over onze diensten

4.5/5

(1837 beoordelingen)

Sarah

round-star round-star round-star round-star round-star
4.5

Carsrenter heeft me verbaasd met zijn naadloze boekingsproces en goed onderhouden auto's. Een betrouwbare keuze voor zorgeloos reizen.

Emily

round-star round-star round-star round-star round-star
5

De betaalbare tarieven, handige opties en vriendelijke medewerkers van Carsrenter hebben mijn vakantie onvergetelijk gemaakt. Een echte aanrader voor reizigers.

Jessica

round-star round-star round-star round-star
4

Ik ben een trouwe klant van Carsrenter. De loyaliteitsbeloningen en schone, veilige voertuigen houden me steeds terugkomen voor meer avonturen.

Daniel

round-star round-star round-star round-star round-star
4.5

Met Carsrenter vond ik schone, gedesinfecteerde auto's en een gebruiksvriendelijk GPS-systeem. Hun toewijding aan kwaliteit is duidelijk zichtbaar.

Sophia

round-star round-star round-star round-star round-star
5

De flexibiliteit van Carsrenter wat betreft ophaal- en terugbrenglocaties was een gamechanger. Hun auto's zijn betrouwbaar en de service is eersteklas.

Ethan

round-star round-star round-star round-star round-star
5

Bedankt, Carsrenter, voor de loyaliteitsvoordelen. Jullie service, van boeking tot inleveren, maakt het huren van een auto een genoegen.