Autoverhuur op de luchthaven van Malta

Een brede selectie van automodellen is beschikbaar, met kortingen op lange termijn verhuur en een beleid dat gratis annulering toestaat.

Korte feiten over autoverhuur op Malta Airport

Plant u een reis naar het prachtige eiland Malta? Het is een geweldig idee om deze opmerkelijke bestemming in je eigen tempo te verkennen, en het huren van een auto geeft je de flexibiliteit en vrijheid die je nodig hebt. Als het gaat om autoverhuur op Malta Airport, zijn er een paar korte feiten die u in gedachten moet houden om een ​​vlotte en plezierige ervaring te garanderen.

1. Kies het juiste autoverhuurbedrijf

Een belangrijk aspect om te overwegen is het selecteren van een gerenommeerd autoverhuurbedrijf. Er zijn verschillende opties beschikbaar op Malta Airport, maar het is van cruciaal belang om een ​​betrouwbare aanbieder te kiezen. Enkele van de meest populaire autoverhuurbedrijven op Malta Airport zijn:

 • Hertz
 • Eurocar
 • Nationale autoverhuur

Als u aanbiedingen van alle autoverhuurbedrijven op Malta Airport wilt vergelijken, wordt Bookingcar.nl ten zeerste aanbevolen. Via dit platform kunt u eenvoudig de beste deals vinden en de auto kiezen die bij uw wensen en budget past.

2. Huurvereisten

Voordat u een auto huurt, is het essentieel dat u vertrouwd raakt met de huurvereisten. Op Malta moet je minimaal 18 jaar oud zijn om een ​​auto te kunnen huren. Sommige autoverhuurbedrijven kunnen echter een hogere leeftijdseis hanteren, vaak tussen de 21 en 25 jaar. Bovendien hebt u een geldig rijbewijs nodig, dat doorgaans minimaal één jaar geldig is.

3. Rijden op Malta

Autorijden op Malta kan een opwindende ervaring zijn, maar het is essentieel dat u op de hoogte bent van de lokale regels en voorschriften. Op Malta rijdt het verkeer aan de linkerkant van de weg. Vergeet niet om uw gordel om te doen en u aan de snelheidslimieten en verkeersborden te houden om een ​​veilige reis te garanderen.

4. Brandstofbeleid

Bij het huren van een auto is het van cruciaal belang om het brandstofbeleid te begrijpen. De meeste autoverhuurbedrijven vereisen dat u het voertuig inlevert met hetzelfde brandstofpeil als toen u het ophaalde. Zorg ervoor dat u het brandstofpeil noteert voordat u aan uw reis begint en vul de tank dienovereenkomstig bij.

5. Parkeren op Malta

Parkeren kan soms een uitdaging zijn op Malta, vooral in populaire toeristische gebieden en steden. Het is belangrijk om vertrouwd te raken met de parkeerregels en bewegwijzering om boetes of ongemakken te voorkomen. Zoek naar aangewezen parkeerterreinen of overweeg om betaald parkeren te gebruiken.

Vergeet niet dat het huren van een auto op Malta Airport u de vrijheid biedt om de adembenemende bezienswaardigheden en verborgen juweeltjes van dit prachtige eiland te verkennen. Door een betrouwbaar autoverhuurbedrijf te kiezen en deze korte feiten te volgen, kunt u het meeste uit uw Malta-avontuur halen.

Onze voorraad omvat een breed scala aan voertuigen.

Elektrische autoverhuur op de luchthaven van Malta

Invoering

Op zoek naar een milieuvriendelijke en handige manier om de adembenemende schoonheid van Malta te verkennen? Stel je voor dat je in een elektrische auto langs de schilderachtige kustlijnen en betoverende steden zweeft. Welnu, op Malta Airport kan deze droom werkelijkheid worden!

Opties voor elektrische auto's

Als u zich afvraagt ​​wat de kosten zijn voor het huren van een elektrische auto, zijn hier enkele populaire modellen die u kunt overwegen:

 • Tesla Model 3: Deze slanke en luxueuze elektrische sedan is een perfecte keuze voor wie zowel stijl als duurzaamheid wil. De dagelijkse huurprijzen voor de Tesla Model 3 beginnen bij € 85,-.
 • Nissan Leaf: Als pionier op de markt voor elektrische voertuigen biedt de Nissan Leaf een comfortabele rit met een indrukwekkend bereik. Huurtarieven voor de Nissan Leaf variëren vanaf € 65,- per dag.
 • Renault Zoe: Deze compacte, snelle elektrische hatchback is perfect om door de smalle Maltese straten te navigeren. Een Renault Zoe huren begint vanaf ongeveer € 55,- per dag.

Voordelen van elektrische autoverhuur

Waarom zou u elektrische autoverhuur op Malta Airport overwegen? Hier zijn enkele dwingende redenen:

 • Milieuvriendelijkheid: Kiezen voor het huren van een elektrische auto draagt ​​bij aan het verkleinen van uw ecologische voetafdruk, waardoor de ongerepte schoonheid van de landschappen van Malta behouden blijft.
 • Kostenbesparingen: elektrische voertuigen zijn over het algemeen energiezuiniger dan hun tegenhangers met verbrandingsmotoren, wat betekent dat u tijdens uw tour minder aan brandstof zult uitgeven.
 • Gemak: Met een groeiend aantal laadstations op Malta kunt u gemakkelijk plekken vinden om uw elektrische huurauto tijdens uw reis op te laden.

Laatste gedachten

Terwijl u uw reis naar Malta plant, kunt u overwegen om een ​​elektrische auto te huren bij Malta Airport. Omarm duurzaamheid terwijl u de wonderen van het eiland verkent en maak van uw reis een onvergetelijke en milieubewuste reis.

Huur een elektrisch voertuig op de luchthaven van Malta

BMW i3

BMW i3

Automatische transmissie

 • Zonder waarborg
 • voor 4 inzittenden
 • Gratis annuleren
45€
360€ voor 8 dagen

onmiddellijke bevestiging

Renault Zoe

Renault Zoe

Automatische transmissie

 • Zonder waarborg
 • voor 4 inzittenden
 • Gratis annuleren
35€
280€ voor 8 dagen

verzekering

Tesla Model X

Tesla Model X

Automatische transmissie

 • Zonder waarborg
 • voor 5 inzittenden
 • Gratis annuleren
70€
560€ voor 8 dagen

verzekering

Tesla Model S

Tesla Model S

Automatische transmissie

 • Zonder waarborg
 • voor 5 inzittenden
 • Gratis annuleren
90€
720€ voor 8 dagen

onmiddellijke bevestiging

Audi-E-tron

Audi-E-tron

Automatische transmissie

 • Zonder waarborg
 • voor 4 inzittenden
 • Gratis annuleren
67€
536€ voor 8 dagen
Hyundai Ioniq

Hyundai Ioniq

Automatische transmissie

 • Zonder waarborg
 • voor 5 inzittenden
 • Gratis annuleren
80€
640€ voor 8 dagen

Onze voordelen

support

24/7 Ondersteuning

24/7 Ondersteuning in alle populaire talen

edit

Gratis annuleren

U kunt de bestelling binnen 48 uur wijzigen of annuleren

wallet

Geen commissie

Geen verborgen kosten en extra commissies

Prijzen voor autoverhuur variëren afhankelijk van het seizoen

322€
272€
222€
172€
122€
72€
22€
0$
Jan
154€
Feb
133€
Maart
154€
April
189€
Mei
224€
Juni
245€
Juli
287€
Aug
322€
Sep
224€
Okt
224€
Nov
154€
Dec
245€

Gemiddelde prijs voor 7 dagen huur

Klantenfeedback

4.5/5

(1948 beoordelingen)

Emma

round-star round-star round-star round-star round-star
4.5

Bookingcar.nl heeft autoverhuur eenvoudig gemaakt! Uitstekende service en een fantastische auto. Sterk aanbevelen!

Carlos

round-star round-star round-star round-star round-star
5

Geweldige service van Bookingcar.nl! Snel, efficiënt en de auto was perfect. Sterk aanbevelen!

Ivette

round-star round-star round-star round-star
4

Moeiteloze verhuur en gastvrij personeel bij Bookingcar.nl. De auto was brandschoon en liep perfect. Uitstekende waarde!

Markering

round-star round-star round-star round-star round-star
5

Onder de indruk van de professionele service en de eersteklas voertuigkwaliteit van Bookingcar.nl. Zal zeker opnieuw gebruiken!

Sofia

round-star round-star round-star round-star round-star
4.5

Bookingcar.nl maakte reizen een fluitje van een cent. Vlotte pick-up/drop-off, en de auto voldeed perfect aan onze behoeften.

Inge

round-star round-star round-star round-star round-star
5

Bookingcar.nl leverde uitstekende service! De huur was eenvoudig en de auto was schoon en betrouwbaar.