Autoverhuur op de luchthaven van Zürich

Eenrichtingsverhuur Beschikbaar, Uitgebreide Verzekeringspakketten Aangeboden, Opties voor Onbeperkte Kilometerstand

Korte feiten over autoverhuur op de luchthaven van Zürich

Als u een reis naar Zürich plant en op de luchthaven van Zürich landt, kunt u gemakkelijk door de stad reizen en de prachtige omgeving verkennen met een autoverhuurservice. Dankzij de verschillende autoverhuuropties op de luchthaven kunt u uw reis moeiteloos beginnen zodra u uit het vliegtuig stapt. Hier zijn enkele korte feiten om u te helpen soepel door het autoverhuurproces te navigeren:

1. Verhuurbedrijven op de luchthaven van Zürich

Bij aankomst vindt u op de luchthaven van Zürich een verscheidenheid aan autoverhuurbedrijven, waardoor u uit talloze opties kunt kiezen. Enkele van de meest populaire autoverhuurbedrijven op de luchthaven zijn:

2. Vergelijk aanbiedingen met Bookingcar.nl

Voor een moeiteloze vergelijking van aanbiedingen van alle autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Zürich is Bookingcar.nl uw go-to-platform. Met een gebruiksvriendelijke interface en uitgebreide zoekopties kunt u snel de beste deals vinden die passen bij uw budget en voorkeuren. Bookingcar.nl bespaart u tijd en moeite door alle beschikbare opties op één plek te presenteren.

3. Handig ophalen en wegbrengen

De meeste autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Zürich bieden handige ophaal- en afleverlocaties binnen het luchthaventerrein, waardoor een zorgeloze ervaring wordt gegarandeerd. Let op de borden die u naar de aangewezen autoverhuurbalies leiden. Nadat je het benodigde papierwerk hebt ingevuld, ontvang je de sleutels van het door jou gekozen voertuig, klaar om aan je avontuur te beginnen.

4. Vereiste documenten

Voordat u een auto huurt op de luchthaven van Zürich, moet u ervoor zorgen dat u de benodigde documenten meeneemt, waaronder een geldig rijbewijs, paspoort of identiteitskaart, en een creditcard voor betalings- en borgdoeleinden. Het is altijd een goed idee om ook een internationaal rijbewijs bij je te hebben, hoewel dit niet in alle gevallen verplicht is.

5. Verkeersregels en voorschriften

Rijden in Zürich en Zwitserland volgt strikte verkeersregels en -voorschriften. Het is belangrijk om vertrouwd te raken met deze richtlijnen voordat u op pad gaat. Houd er rekening mee dat er snelheidslimieten gelden en dat alle passagiers veiligheidsgordels moeten dragen. Houd verkeersborden en wegomstandigheden in de gaten om een ​​veilige en plezierige reis te garanderen.

Met deze snelle feiten in gedachten kunt u vol vertrouwen Zürich en zijn prachtige omgeving verkennen door een auto te huren op de luchthaven van Zürich. Dus waarom wachten? Begin met het plannen van uw avontuur en haal het meeste uit uw bezoek aan deze prachtige Zwitserse stad!

Wat zijn de populairste voertuigkeuzes op de luchthaven van Zürich?

Elektrische autoverhuur op de luchthaven van Zürich

Invoering

Welkom op de luchthaven van Zürich, waar duurzaam reizen gemakkelijk wordt gemaakt met onze elektrische autoverhuurdiensten. Wij omarmen de toekomst van transport en bieden een breed scala aan milieuvriendelijke voertuigen die aan uw behoeften voldoen en tegelijkertijd uw ecologische voetafdruk verkleinen. Laten we in de details duiken!

Waarom elektrisch gaan?

Elektrische auto’s winnen aan populariteit vanwege hun milieuvoordelen en efficiënte prestaties. Ze helpen niet alleen de uitstoot van broeikasgassen te verminderen, maar bieden ook soepele ritten en minder geluidsoverlast. Door voor een elektrische auto te kiezen, draag je bij aan een groenere toekomst.

Populaire elektrische automodellen

Hier zijn een paar voorbeelden van populaire elektrische automodellen die dagelijks te huur zijn op de luchthaven van Zürich:

 • Tesla Model S: Ervaar luxe en hoge prestaties met de gestroomlijnde Tesla Model S, vanaf $ 150 per dag.
 • Nissan Leaf: Ontdek de ruime en betaalbare Nissan Leaf, perfect voor stadsverkenning voor slechts $ 80 per dag.
 • BMW i3: Geniet van de stijlvolle en compacte BMW i3, ontworpen voor stedelijke avonturen, geprijsd op $ 100 per dag.
 • Renault Zoe: Cruise moeiteloos rond in de Renault Zoe, een aantrekkelijke optie voor $ 90 per dag.

Boekingsproces

Om een ​​elektrische autoverhuur op de luchthaven van Zürich te boeken, bezoekt u eenvoudig onze website of belt u ons. We doen er alles aan om u een naadloze ervaring te bieden en ervoor te zorgen dat uw reis milieuvriendelijk begint.

Omarm duurzaamheid

Maak een bewuste keuze voor duurzaam reizen door een elektrische auto te huren. Op de luchthaven van Zürich streven we ernaar het milieubewustzijn te bevorderen en u tegelijkertijd een comfortabel en efficiënt vervoermiddel aan te bieden.

Begin vandaag nog aan uw groene avontuur!

Rijd een groenere toekomst binnen met onze elektrische autoverhuurdiensten op de luchthaven van Zürich. Ervaar de sensatie van elektrische mobiliteit en verminder tegelijkertijd uw impact op de planeet. Boek nu uw milieuvriendelijke rit en geniet van de reis!

Verken de mogelijkheid om een elektrische auto te huren

BMW i3

BMW i3

Automatische transmissie

 • Zonder waarborg
 • voor 4 inzittenden
 • Gratis annuleren
45€
360€ voor 8 dagen

verzekering

onmiddellijke bevestiging

Renault Zoe

Renault Zoe

Automatische transmissie

 • Zonder waarborg
 • voor 4 inzittenden
 • Gratis annuleren
35€
280€ voor 8 dagen

verzekering

onmiddellijke bevestiging

Tesla Model X

Tesla Model X

Automatische transmissie

 • Zonder waarborg
 • voor 5 inzittenden
 • Gratis annuleren
70€
560€ voor 8 dagen
Tesla Model S

Tesla Model S

Automatische transmissie

 • Zonder waarborg
 • voor 5 inzittenden
 • Gratis annuleren
90€
720€ voor 8 dagen
Audi-E-tron

Audi-E-tron

Automatische transmissie

 • Zonder waarborg
 • voor 4 inzittenden
 • Gratis annuleren
67€
536€ voor 8 dagen
Hyundai Ioniq

Hyundai Ioniq

Automatische transmissie

 • Zonder waarborg
 • voor 5 inzittenden
 • Gratis annuleren
80€
640€ voor 8 dagen

Onze voordelen

support

24/7 Ondersteuning

24/7 Ondersteuning in alle populaire talen

edit

Gratis annuleren

U kunt de bestelling binnen 48 uur wijzigen of annuleren

wallet

Geen commissie

Geen verborgen kosten en extra commissies

Autohuurtarieven fluctueren met de seizoenen.

322€
272€
222€
172€
122€
72€
22€
0$
Jan
154€
Feb
133€
Maart
154€
April
189€
Mei
224€
Juni
245€
Juli
287€
Aug
322€
Sep
224€
Okt
224€
Nov
154€
Dec
245€

Gemiddelde prijs voor 7 dagen huur

Klantenfeedback

4.5/5

(1899 beoordelingen)

Sarah

round-star round-star round-star round-star round-star
4.5

Carsrenter heeft me verbaasd met zijn naadloze boekingsproces en goed onderhouden auto's. Een betrouwbare keuze voor zorgeloos reizen.

Emily

round-star round-star round-star round-star round-star
5

De betaalbare tarieven, handige opties en vriendelijke medewerkers van Carsrenter hebben mijn vakantie onvergetelijk gemaakt. Een echte aanrader voor reizigers.

Jessica

round-star round-star round-star round-star
4

Ik ben een trouwe klant van Carsrenter. De loyaliteitsbeloningen en schone, veilige voertuigen houden me steeds terugkomen voor meer avonturen.

Daniel

round-star round-star round-star round-star round-star
4.5

Met Carsrenter vond ik schone, gedesinfecteerde auto's en een gebruiksvriendelijk GPS-systeem. Hun toewijding aan kwaliteit is duidelijk zichtbaar.

Sophia

round-star round-star round-star round-star round-star
5

De flexibiliteit van Carsrenter wat betreft ophaal- en terugbrenglocaties was een gamechanger. Hun auto's zijn betrouwbaar en de service is eersteklas.

Ethan

round-star round-star round-star round-star round-star
5

Bedankt, Carsrenter, voor de loyaliteitsvoordelen. Jullie service, van boeking tot inleveren, maakt het huren van een auto een genoegen.